top of page
Rock Balancing

Yoga

Restorativeyoga och återhämtningsyoga

Restorativeyoga är en terapeutisk form av yoga med syfte att läka kroppen från stress, sjukdom och eventuella skador med fokus på vårt energisystem.
Yogaformen är lugn och låter kroppen slappna av på djupet. Du vilar i positioner med olika syften att få kroppen till avslappning. Den här yogaformen passar alla.

 

Vill du få en stunds avkoppling är du välkommen till mig för meditation och yoga. Du kan även kombinera samtal med restorative yoga eller varför inte ta en privatlektion i doga där vi även fokuserar på din avkoppling. Möjligheterna är oändliga och du kan skräddarsy passet beroende på vad du behöver.

Återhämtningsyoga är en yogaform där vi blandar lugna positioner med mer flödande. En blandning av yinyoga och samayoga. Du yogar efter din kropp och dina förutsättningar. Jag har yogaklasser i min studio i Ådran. 

2153 [Convertido].png
Restorativeyoga
BG 1.png

Pris och utbud

Enskilt pass i restorativeyoga där allt fokus är på dig. Du bäddas ner i avslappnande positioner där du får vila dig till återhämtning. Jag leder in dig i meditation och lugn. Vi avslutar med ett kortare samtal.

Pris:

se Bokadirekt

Var:

Huddinge

Längd:

Ca 60 min

Pass med 2 deltagare,
perfekt för dig som vill gå med en vän.

Restorativeyoga och återhämtningsyoga i grupp

Max 6 deltagare.

Pris:

se Bokadirekt

Längd:

Ca 60 min

Var:

Ådran i Huddinge

Pris:

se Bokadirekt

Längd:

Ca 60-90 min

Var:

Ådran i Huddinge

Pris och utbud
bottom of page